Little tikes imagine sounds playhouse replacement parts

Make playtimes fun and exciting with the product. Constructed to perfection, this slide is made from premium-quality plastic that makes it strong and durable. Sporting vibrant colors like blue and green, this slide easily blends with most home garden settings. This weatherproof slide can be used in all climatic conditions, throughout the year. Its water-resistant properties make it ideal for poolsides or beaches. This large slide is resistant to cracks, rust, heat, harsh UV rays, fade, leaks, scratches, mildew, and punctures. Being non-toxic, this slide is safe for you and your kids. The ladder in this Easy Store Large Slide from Little Tikes makes climbing easy.

Show
  • Location: Indoor / Outdoor Use
  • Primary Material: Plastic
  • : Yes
  • : Yes

Excellent for 1 year old boy and up. I bought smaller one before he turned 1. It worked but way too small. This one is perfect. Easy assembly only 5 parts. Worth the price. Sturdy.. Priscilla. Hagerstown, MD. 2021-08-11 10:16:57

Topverkoper

Topverkopers hebben een uitstekende staat van dienst wat betreft het geweldige klantervaringen - zij krijgen consequent recensies met vijf sterren, verzenden op tijd en reageren snel op ontvangen berichten.

| 17.954 verkopen | 5 van 5 sterren

Retouren en ruilingen worden geaccepteerd

Bestel snel—nog maar 1 over.

Topverkoper. Deze verkoper kreeg consequent recensies met 5 sterren, verzond tijdig en reageerde rap op ontvangen berichten.

  • Handgemaakt

  • Materialen: waterproof stickers, waterproof decals, outdoor stickers, outdoor decals

Sorry, het lukte ons niet om deze listing te vertalen naar het Nederlands.

Professioneel gemaakt, met industriestandaard apparatuur, (geen thuisprinter) van schil-, scheur- en scheurbestendig glanzend materiaal en machinaal gesneden voor nauwkeurigheid. Deze zijn 4-5 jaar UV-bestendig en zijn 100% waterdicht. Ze zijn gemaakt om buiten mee te gaan, voor een lange tijd. Mijn eigen ontwerpen, die zijn geïnspireerd op de originele stickers die in de fabriek werden geleverd, bij het speelgoed, en ze passen precies. Alle stickers worden apart gesneden voor verzending. Ik heb tonnen stickers die nog moeten worden vermeld, als je op zoek bent naar een andere, stuur me dan een e-mail, misschien heb ik het gewoon, of ik kan het op maat voor je ontwerpen. Er is echter een aangepast ontwerp beschikbaar als ik de extra tijd heb om het te doen.

Ik bied een flexibel retourbeleid, dus als ze niet in uw project passen, kunt u ze retourneren (in dezelfde staat als waarin u ze hebt ontvangen) voor alleen de kosten van uw retourzending.

Klaar voor verzending over

3-5 werkdagen

Retouren & ruilingen

Kopers zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten van retouren. Als het item niet in oorspronkelijke staat teruggestuurd wordt, is de koper verantwoordelijk voor de vermindering in waarde.

Periode voor retouren & ruilingen

Je hebt 30 dagen vanaf de levering van het item om dit item terug te sturen naar de verkoper.

Etsy Aankoopbescherming: Shop met vertrouwen op Etsy omdat je weet dat wij je helpen wanneer er iets verkeerd gaat met een bestelling: zie voorwaarden van de regeling

Sorry, dit item wordt niet naar Nederland verzonden Neem contact op met de shop om meer te weten te komen over de beschikbare verzendmogelijkheden.

Er ging iets mis bij het berekenen van je verzendkosten. Probeer het nog een keer.

Verzendt vanuit Verenigde Staten

Captcha is niet geladen. Probeer een andere browser of zet ad-blockers uit.

2,584 shoprecensies

5 van 5 sterren

Aan het laden

5 van 5 sterren

Past perfect. Maakte onze kachel in het kleine huis er gloednieuw uit! Het belangrijkste is dat mijn kleindochter er dol op is!!!! Bedankt.

5 van 5 sterren

Perfecte pasvorm voor onze hand me down playhouse!

5 van 5 sterren

Dit was perfect om onze Cosy Coupe te verbouwen. Bedankt!

  • Vorige pagina
  • Huidige pagina 1
  • Pagina 2 2
  • Pagina 646 646
  • Volgende pagina